Chasy Bukse Khaki Drykorn Bukse Khaki Drykorn Khaki Bukse Drykorn Chasy Chasy Drykorn AUEIqfWF
Sorte Martens Pascal Online Boots Kjøp Stud Sko Black Dr
65

Hvis du ikke har en macOS Server installasjon og har flere mac-er å oppgradere, det kan være en båndbredde-suger ork. I stedet, det er en måte å laste ned en full installasjon av den nyeste versjonen av High Sierra og gjøre installerer media bruker Terminal —AppleInsider viser deg hvordan.

Martens Kjøp Sko Pascal Online Stud Boots Dr Black Sorte STp6qwP Martens Kjøp Sko Pascal Online Stud Boots Dr Black Sorte STp6qwP Martens Kjøp Sko Pascal Online Stud Boots Dr Black Sorte STp6qwP Martens Kjøp Sko Pascal Online Stud Boots Dr Black Sorte STp6qwP Martens Kjøp Sko Pascal Online Stud Boots Dr Black Sorte STp6qwP

Hvis du bare administrere en Mac, du egentlig ikke trenger å gjøre dette, med mindre du vil ha en lokal kopi på hånden form av en eller annen grunn. Hvis du fortsatt ønsker å komme i gang, laste ned macOS fra Mac App Store.

Installasjonsprogrammet starter automatisk etter nedlasting. Avslutt installasjonsprogrammet uten å installere High Sierra.

Multi Multi Poloskjorter Missoni Poloskjorter Poloskjorter Missoni Missoni d0w4dqY

Etter å laste ned installasjonsprogrammet, mount volumet som du vil bruke for å lage oppstartbar installer. Det beste alternativet er noe raskt, som en ekstern SSD, eller rask flash drive —hastigheten på din installerer vil variere basert på hastigheten på din media på begge ender av installere.

For formålene i dette tipset, i Finder – navnet på den eksterne stasjonen Sko Online Flats Ilse Tulip3275 Kjøp a Jacobsen Latte Brune xBYq8zaw0macinstall.

I Verktøy – mappen, og åpne TerminalBoots Grå Kjøp 00 Black 00 Online Sko Rieker 78562 qxxZz1Ra.

Enter:

sudo /Programmer/Install macOS Høy Sierra.app/Contents/Resources/createinstallmedia—volum /Volum/macinstall og trykke på enter.

Terminalen vil be om din administrator passord, så skriv det å validere og trykke på enter.

Black Dr Online Kjøp Boots Stud Sorte Martens Pascal Sko

Bekreft ekstern volumet du vil slette, endre navn, kopiere, ved å trykke på Y og trykker enter når du blir bedt om det.

Når Terminalen informerer deg om at prosessen er ferdig, bør du ha en oppstartbar media som kan brukes på en hvilken som helst kompatibel Mac. Dette fungerer med nesten alle medier, men vi har funnet at noen billige USB 3.0 flash-stasjoner vil ikke starte, og det er ingen annen løsning enn å bruke en annen stasjon.

Hvis du har en mac os Server installasjon, kan du hurtigbufferen oppgradere filer på serveren for å bare laste dem ned på en gang. Hvordan du bruker mac os Server for å gjøre det er et tips til en annen dag.

Online Boots Pascal Stud Dr Sorte Sko Black Martens Kjøp